Nieuws

Nieuw jaar, nieuw huis?

Gaat 2019 hét jaar worden waarin jij jouw droomhuis gaat kopen. Misschien wel ook je eerste huis? Zoals je wellicht wel inmiddels weet is het geen overbodige luxe om als starter op de woningmarkt een flinke eigen inleg te hebben liggen. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar waarom wachten? Begin vandaag al met sparen met deze slimme tips.

Overwaarde. Wat nu?

Omdat de huizenprijzen lekker de pan uitrijzen, is de kans groot dat er sprake is van overwaarde. Maar wat doe je hier mee? In je nieuwe huis stoppen? En wat als je geen nieuwe koopwoning wilt? Of gaat emigreren?

Gezond het nieuwe jaar in: maak zelf je woning gezonder

Het nieuwe jaar betekent voor veel mensen: een gezondere nieuwe start. Maar naast gezonder eten, minder drinken en meer bewegen zijn er ook wat zaken waar je op kunt letten in je woning om ook je huis gezonder te maken. Lees in vijf tips waar je op kunt letten.
Verkoper van Vossenlaan 91
8

Deskundig in zowel marktkennis, als bouwkundig en procedureel als verkoop- en aankoopmakelaar. Accurate adviezen. Snelle reactietijd en goede service en bereikbaarheid. Rustige, betrouwbare en realistische adviesstijl; prettige en persoonlijk in de omgang.

Marloes Donkers
8

Goede service

Bos
7

ik vind het lastig om er nu al veel over te zeggen, omdat de verkoop nu pas begint.

Lees meer
Terug
Recent bekeken