Dit hebben onze klanten ervaren...

Velthuizen
9

Wij zijn zeer goed behandeld door Jurian en hij veel voor ons gedaan zeker een goede makelaar kan ik aanbevelen Met vriendelijk groet John en Marcel Velthuizen

Henriette Sterken
10

Zeer prettig contact met de makelaar zelf, goed bereikbaar, ook in de avond, kundige begeleiding. Maar ook een perfecte klantvriendelijke ondersteuning vanuit het kantoor.

Anoniem
10

Zeer vriendelijke en toegankelijke makelaar, mijn eerste verkoop en met alles dacht hij mee. Zoals je van een makelaar mag verwachten !!

Anoniem
9

Onze ervaringen met deze makelaar zijn zeer goed, je kunt met alle vragen komen op zowat ieder tijdstip vd dag. Zij zijn zeer kundig en weten goed hoe ze het aan moeten pakken. Verder vonden wij het hele prettige mensen om contact mee te hebben. Een makelaar waar je je goed bij voelt, zeker aan te raden.

Anoniem
9

mijn ervaring met Hermsen makelaars is zeer goed . Vooral zeer ter zake kundig en wat ook heel prettig is ,persoonlijk zeer betrokken . wij hebben dit als zeer aangenaam mogen ervaren. Van Hermsen Makelaars hebben wij dan ook veel steun mogen ervaren die je in een belangrijke stap in het leven zoals de verkoop van je woning zo hard nodig hebt. wij kunnen en zullen dan ook deze dan ook zeer aanbevelen. Nogmaals dank hiervoor

Anoniem
9

Aardige, kundige en realistische makelaar, die de markt goed kent en begrijpt wat mensen graag willen. Heeft ons geweldig geholpen.

Albers
9

Altijd tijd en altijd een luisterend en meedenkend vermogen. Top!

Vermeulen, G
10

Alles is zeer gladjes afgehandeld

Anoniem
9

Woning, mede door professioneel optreden van makelaar Hermsen goed en snel verkocht. Naar mijn inzicht veel plaatselijke kennis en ervaring, vooral in Nijmegen-oost.

Anoniem
10

Ontzettend tevreden over begeleiding, advies en snelheid. Mijn huis is binnen 6 weken verkocht voor een goede prijs. Dat is zeker te danken aan de professionele vertegenwoordiging door Hermsen.

Lavrijsen
8

We zijn enthousiast over de presentatie. Het intake-gesprek is prettig verlopen.

Hoek
8

Mooi snel geschakeld!

Rooimans
9

Toegankelijk en professioneel personeel.

Coen Wille
9

Een professionele en persoonlijke aanpak geven mij veel vertrouwen in Hermsen Garantiemakelaars. Ik verwacht mijn huis snel te verkopen.

Anoniem
9

Mijn makelaar( Bob) is erg vriendelijk, zorgvuldig en attent. Had ik 'n vraag over iets wat met de verkoop te maken had dan zocht hij dat op of gaf meteen antwoord. Ik heb hem ook als aankoopmakelaar en dat zegt genoeg lijkt mij. Als ik hem bel maar de telefoon niet opneemt, vanwege het een of ander, ziet hij aan het nummer dat ik het was en belt terug. Ik kan hem zeer aanbevelen!! Met vriendelijke groet, Mevr. Willemien Selten

Anoniem
7

Goede en correcte begeleiding bij de verkoop van het appartement. Ik was al bekend met de makelaardij. Zij hadden het appartement al eerder in de verkoop toen ik het kocht.

Anoniem
9

goede deskundige makelaar die goed rekening houdt met de belangen van de verkoper, netjes terugkoppeling geeft na een bezichtiging, die vooruit denkt en zijn kennis en kunde inzet.

Albers
8

Vriendelijk en actief personeel. Daarnaast duidelijkheid!

Anoniem
9

Marcel Hermsen heeft ons erg goed geholpen met de verkoop van ons huis. Hij is eerlijk, betrouwbaar en heeft veel kennis van de woningmarkt in Nijmegen. Zijn verkoopstrategie en jarenlange ervaring als makelaar hebben zeker geholpen bij de snelle verkoop.

Anoniem
10

Zeer professioneel en servicegericht. Bereikbaarheid en bereidheid tot overleg ook buiten kantooruren uitstekend geregeld. Uiterst tevreden.

Anoniem
8

We kregen advies, maar er werd ook goed naar onze wensen geluisterd, waardoor ons huis snel en tegen een voor ons goede prijs verkocht is.

T.W. Selten
9

Mijn makelaar Bob Jacobs is heel attent en houdt veel rekening met de klant waarvoor hij z'n werk moet doen. Je kunt goede afspraken met hem maken en is duidelijk in zijn verhaal/mening. En hij is bovenal vriendelijk en aardig. Mijn beoordeling mag gebruikt worden op de website zonder mijn naam!

Anoniem
8

De contacten met de makelaar waren prettig. Het resultaat was geheel naar wens. Afspraken werden goed nagekomen.

Moerbeek, Kees
9

Als verkoper-eigenaar werd ik geconfronteerd met veel nieuwe vragen en noodzakelijke keuzen. Hermsen heeft mij hierin voortreffelijk gesteund door de reikwijdte van resp. keuzen te benoemen en in de context van de markt te laten zien. Dit versterkt het al bestaande vertrouwen. Ben ook bijzonder tevreden met het werk van fotograaf Jan Krijpolder. een gelukkige keus van Hermsen.

Bos
7

ik vind het lastig om er nu al veel over te zeggen, omdat de verkoop nu pas begint.

Demichelis
8

Prima!

Anoniem
9

Wij hebben de begeleiding door Hermsen Makelaars erg prettig gevonden. Wij zijn wegens omstandigheden bij onze eerste begeleidende makelaar halverwege gewisseld van makelaar, maar hebben beide als fijn en betrokken ervaren.

Anoniem
10

Prettig contact, goede hulp. Veel huizen bekeken in Nijmegen, daarbij ook veel geduld als het het net niet was. En toen deze woning erop kwam werd ik direct gebeld en was het snel geregeld.

Anoniem
8

Heeft even geduurd, maar uiteindelijk is de verkoop gelukt. Marcel Hermsen is geduldig, met kennis van zaken.

Schippers
8

prettig in contact en bemiddeld goed tussen de koper en verkoper

Anoniem
8

Wij hebben ten behoeve van onze dochter die in Nijmegen gaat studeren via Marcel Hermsen Garantiemakelaars een appartement gekocht. Wij zijn heel tevreden over de dienstverlening van deze makelaar. We hadden twee belangrijke wensen: het appartement moest in een veilige omgeving liggen. En het appartement moest courant zijn, zodat het na de studie weer makkelijk te verkopen was. Nadat we makelaar Hermsen hadden ingeschakeld zagen we zelf een pand dat geschikt leek. De makelaar wist echter duidelijk te maken dat de buurt (die wij als niet-Nijmegenaren niet kennen) helemaal niet zo veilig is en aan het verloederen is. Even een teleurstelling. Maar snel kwam de makelaar met een ander pand. Wel een stukje duurder, maar in een hele mooie omgeving. De makelaar heeft voor ons de prijs onderhandeld en de uiteindelijk prijs was fors lager dan we bereid waren te betalen. Dochter woont er nu en met de dag worden we enthousiaster over de keuze die we gemaakt hebben. De extra informatie, het behoeden voor te snelle beslissingen, de onderhandelingen, het uit handen nemen van de zorg: wij zijn blij dat we deze makelaar als aankoopmakelaar hebben gekozen. De kosten hebben we alleen al met de prijsonderhandeling meer dan drie keer terugverdiend.

Anoniem
10

Prettige en snelle communicatie met Bob en het kantoor. Gedegen kennis van zaken alsmede heeft hij de onderhandelingen goed gedaan.

van der Sluijs
9

Neemt de tijd, aandacht voor de klant.

Marloes Donkers
8

Goede en snelle service!

Zegers
9

Werkwijze Hermsen Makelaar; Accuraat, doen wat er beloofd en afgesproken is!! Verrassende professionele presentatie op Funda. Voldoende aandacht voor de klant. Klant is daadwerkelijk "koning"

Vrolijk
10

Een prettige eerste kennismaking waarbij wij ons op ons gemak voelde!! En nu maar hopen dat ons huis snel word verkocht!!!

Theo Borgers
9

Gemoedelijke omgang en het idee hebben dat de makelaar het beste met je voor heeft.

Jansen
8

Prettige werkwijze, makkelijk om tussentijds contact te hebben, adequate reactie op vragen.

Anoniem
10

Marcel Hermsen en zijn team zijn zeer gedreven mensen die in alles nuchter blijven en objectief. Ze geven adviezen die passen bij je gevoel, ratio en de huidige markt. Je krijgt een het gevoel dat ze snel je huis gaan verkopen en dat is ons geval ook gelukt! Ook de kleine details krijgen alle aandacht en afspraak is afspraak. Een moderne makelaar van de oude stempel. ( gedegen en goed).

Anoniem
10

Er werd zorgvuldig omgegeaan met de verkoop van ons huis en men was erg flexibel. Het huis is vlot verkocht en de afwikkeling verliep soepel. Goede kennis van de lokale markt, aanrader dus.

Anoniem
8

Zeer betrokken. Duidelijke communicatie. Goed bereikbaar. Snelle reacties. Waardevolle bijdrage tijdens prijsbepaling verkoopprijs. Sluit zeer goed aan bij wensen van de klant.

Anoniem
9

Wij hadden vanaf het begin een goed contact, dat is zo gebleven tijdens her hele traject. Op alle vragen kregen wij steeds een adequaat antwoord. Tijdens het traject kwam hij ook op eigen initiatief met suggesties, die waardevol waren.

Anoniem
10

Zeer deskundig, vooral in de regio. Toegankelijk en zeer flexibel; lees: altijd bereikbaar en doelgericht.

Hogervorst
9

Tot nu toe (pas twee weken overeenkomst) heel tevreden

de Raef
8

Wat ik jammer vind (dat geld denk ik voor alle makelaars) dat zodra je een gezamenlijke afspraak over de verkoop hebt gemaakt veel initiatieven vanuit de verkoper moeten komen. Als de verkoop niet vlot kan een telefoontje vanuit de makelaar van 5 min veel ruis van de lijn nemen. Actieve verkoop vanuit een kantoor wordt vaak op prijs gesteld en wordt uiteindelijk ook beloond denk ik. Hopende op een succesvolle verkoop in 2016 ! Vriendelijke groet, Hans de Raef

Verheijen
9

Zeer goed tevreden.

Verheijen
9

Zéér goed Alles is volgens plan verlopen.

Gerrits
8

Vraag 2 is voor ons neutraal omdat we er geen mening over kunnen geven. Sinds enige tijd staat ons huis in de verkoop. Er zijn weinig reacties tot nu toe op gekomen. Tussentijds hebben we zelf nog wel eens contact opgenomen voor een bepaalde vraag.

Frank Ooms
8

Hele verkoopproces liep uitstekend. Contacten waren frequent, prijsstelling is uitstekend geweest en de makelaar was erg flexibel. Enige punt van kritiek is de afstemming van het presentatiemateriaal. Dat is wat moeizaam verlopen. De feedback die we daarop hebben gegeven, is echter goed opgepakt. Uiteindelijk waren we hier ook zeer tevreden over.

van Beers
7

Ik heb destijds de woning die nu te koop staat gekocht via deze makelaar. Die (positieve) ervaring heeft mij doen besluiten dezelfde makelaar te vragen de verkoop van mijn woning te behartigen. De verkoop vlot niet erg, maar dat verwijt ik de makelaar niet. Niettemin ondervind ik relatief weinig initiatief van de zijde van de makelaar om dit te bespoedigen.

Terug
Recent bekeken